Участь кафедри в Європейському конгресі «Євроанестезія — 2018»

Співробітники кафедри анестезіології та інтенсивної терапії прийняли активну участь в роботі Європейського конгресу анестезіологів «Euroanesthesia 2018», який відбувся 2 — 4 червня в столиці Данії Копенгагені.

В цьому році «Euroanesthesia 2018» стала безпрецедентною подією для клінічних ординаторів кафедри – одразу 3 клінічних ординаторів кафедри отримали змогу відвідати захід та розширити свої знання і навички, зокрема Назар Белей, Оксана Бейсюк (переможниця тревел-гранту від Європейської асоціації анестезіологів) та Світлана Пащенко (переможниця конкурсу молодих вчених від Асоціації анестезіологів України).

309

Клінічний ординатор Назар Белей представляв кафедру в офіційній програмі конференції із доповіддю на тему «Невідкладна допомога в умовах хронічних катастроф», де висвітлював український досвід функціонування прифронтових лікарень у конфлікті на Донбасі.

Матеріал, представлений в доповіді, ґрунтувався на дослідженнях, які провів Н. Белей в госпіталях прифронтових зон і викликав жвавий інтерес присутніх, про що свідчила постсекційна дискусія, яка тривала близько п’ятнадцяти хвилин.

306

Окремий постер на стенді Асоціації анестезіологів України був підготовлений кафедрою анестезіології та інтенсивної терапії і відображав діяльність НМАПО імені П.Л. Шупика в галузі післядипломної освіти серед лікарів інтернів та практикуючих анестезіологів і лікарів інтенсивної терапії, як провідного центру академічної та методологічної роботи в області післядипломної освіти лікарів.

304

 

International Journal of Stroke
IJS
Британсько-Український Симпозіум