Про перенесення дат проведення Британо-Українського Симпозіуму (БУС-12)

Увага! В зв’язку із поширенням інфекції COVID-19 та епідеміологічною ситуацією, яка склалася, виходячи з міркувань безпеки, дати проведення Британо-Українського симпозіуму (БУС-12) змінено на 14-17 жовтня 2020 р. 

Шановні колеги, від імені Орг. Комітету БУС-12, інформую Вас про перенесення строків проведення Британо-Українського симпозіуму на 14-17 жовтня 2020 року.
Ця необхідність переносу симпозіуму продиктована епідеміологічною ситуацією, яка склалась в результаті поширення інфекції, викликаної COVID-19.
Приймаючи це рішення, Орг. Комітет БУС-12, виходив перш за все із міркувань забезпечення безпеки делегатів конгресу.
Ми просимо з порозумінням віднестись до необхідності зміни дат проведення нашого симпозіуму, який ми разом з Вами проведемо у вищезазначені дати.

Орг. Комітет БУС-12 продовжить реєстрацію учасників. Але якщо Ви з будь-яких причин не в змозі відвідати наш конгрес в строк 14-17 жовтня 2020 року, ми пропонуємо використати внесені Вами при реєстрації кошти для проходження курсів ТУ або майстер-класів, які проводитиме кафедра анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П.Л. Шупика і Асоціація анестезіологів, перфузіологів і лікарів інтенсивної терапії, для безперервної післядипломної освіти, з нарахуванням відповідної кількісті балів.
У разі виникнення запитань звертайтесь за телефоном — (044) 518 41 57

Від імені Орг. Комітету БУС-12, проф. Лоскутов О.А.

International Journal of Stroke
IJS
Британсько-Український Симпозіум