Лекції викладачів кафедри для анестезіологів Донецької та Луганської областей

Високі вимоги до професійних характеристик особистості лікаря-анестезіолога передбачають широке впровадження нових діагностичних та лікувальних технологій. Однак, віддаленість провідних наукових установ суттєво утруднює можливість підвищення рівня кваліфікації практичних лікарів в регіонах. Особливо зазначене зберігає актуальність для медичних працівників, зокрема анестезіологів, тих адміністративних районів, що знаходяться у прифронтовій зоні Донбасу.

360

У зв’язку з цим на кафедрі анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО було вирішено провести курс лекцій з актуальних проблем анестезіології та інтенсивної терапії. Перед анестезіологами Донецької області у м. Краматорську та Луганської області у м. Сєвєродонецьку наприкінці серпня цього року співробітники кафедри професор Олег Лоскутов та доцент Юрій Марков прочитали лекції з актуальних проблем сучасної анестезіології та інтенсивної терапії.

359

По закінченні лекцій слухачі ставили запитання, точилася жвава дискусія. Лікарі-анестезіологи висловили слова подяки за надану сучасну інформацію, що дозволяє фахівцям здійснювати анестезіологічне забезпечення оперативних втручань на рівні міжнародних вимог.

361

 

 

International Journal of Stroke
IJS
Британсько-Український Симпозіум